Ansvarig för anmälningar

Vi söker dig som vill ha hand om anmälningar. Du ingår i LÄKO (lägerledningen) och arbetar främst före lägret med att ta emot intresseanmälningar från funktionärer och deltagande kårer.

Intresseanmälningar från funktionärer matchar du sedan med de olika funktionernas/blockens behov som funktionärsansvariga berättat för dig varefter du placerar funktionären i lägerorganisationen.

Du har e-post, excel och hemsidan till din hjälp. All dokumentation finns i en gemensam lagringsyta (Dropbox) tillsammans med övriga LÄKO.

Du kommer även hjälpa olika funktionärsansvariga att formulera platsannonser och håller kontakt med PR/info-blocket kring publicering på hemsida och i lägerbrev.

Under lägret är det valfritt om du vill tillhöra en annan funktionärsroll eller vara deltagare i scoutkår.

För mer info:

Kontakta lägerchef Martin Lundqvist