Försmak 2013: Swedish Scout Maffia

Tredjeårsäventyrare, hör upp!

Tagga inför Försmak 2013 med maffiatema. Scoutmaffian i Stockholm är i akut behov av nya, unga gängmedlemmar och tillsammans med många andra tredjeårsäventyrare ska ni få en ordentlig försmak på vad utmanarlivet har att erbjuda! Hajken är under helgen 24/5 – 26/5, så kom ihåg att boka in det i era kalendrar.

Ni kommer att få uppleva en spännande och fartfylld helg och lära känna en massa nya och roliga kompisar i er scoutregion. För att inte nämna alla grymma AU-människor ni kommer möta!

Försmak är en hajk för tredjeårsäventyrare som anordnas av Stockholmsregionens fyra arbetsutskott (som förkortas AU). Du kommer inom kort få en inbjudan i brevlådan. På den kommer exakta anvisningar om hur man anmäler sig finnas.

Vi ses där!
Undertecknat