Kick-off för arbetsgrupper

På distriktsstämman i oktober 2012 kunde man anmäla intresse till olika arbetsgrupper. Det finns fortfarande möjlighet att ansluta till arbetsgrupperna. Nu är det nämligen dags att starta igång!

Intresserad att arrangera kurser och utbildningar inom distriktet? Antingen själv eller som del av ett kursteam? Då ska du träffa arbetsgruppen för utbildning. De håller kick-off 2 februari kl 1300 i Handens scoutstuga (vid nedre Rudasjön, Handens pendeltågsstation). Kontaktperson: Gitten Abramsson (gittena@telia.com)

Intresserad att arrangera tävlingar inom distriktet? Antingen som idéspruta, ansvarig eller funktionär? Då ska du träffa arbetsgruppen för arrangemang. De håller kick-off 19 februari kl 1830 i distriktskansliet i Stuvsta (Stuvsta torg 2, Huddinge). Kontaktperson Veronica Sjödén (veronica.sjoden@comhem.se).

Intresserad att diskutera kring hur vi kan öka regionssamarbetet mellan de fyra scoutdistrikten i Stockholmsregionen? Då ska du träffa arbetsgruppen för regionssamarbete. De håller kick-off 19 februari kl 1830 i distriktkansliet i Stuvsta (Stuvsta torg 2, Huddinge). Kontaktperson Michael Sandberg (michael.sandberg@nacka.se)

Har du generella frågor om arbetsgrupperna är du välkommen att kontakta distriktsordförande Martin Lundqvist på do@sodertorn.ssf.scout.se