Scouter på Vildmarksmässan

Södertörns scoutdistrikt kommer att vara utställare på Vildmarksmässan den 7-10 mars 2013 i Stockholmsmässan. Syftet är att på ett kvalitativt sätt visa upp och sprida information om scouter och scoutkårer. Planering pågår.

Distriktsstyrelsen har utsett Hans Öhlén, Mariekäll scoutkår, till projektledare. Han har distriktsstyrelsens fulla mandat att genomföra distriktets deltagande tillsammans med den projektgrupp han utser. Kontaktperson i distriktsstyrelsen är Åsa Lyvik.

Kontakta Hans om ni vill hjälpa till att inreda montern och/eller bistå med kloka idéer. Kontakta Åsa om ni önskar bemanna montern under mässan. Du kan ställa upp att bemanna antingen heldag eller halvdag (förmiddag/eftermiddag). Det är begränsat med antal platser, så kontakta Åsa i tid!

Kontaktuppgifter:
Hans Öhlén, hans.ohlen@gmail.com, 070-818 53 23