USC-AU

Södertörn USCAU

Usc-Au står för utmanarscouternas arbetsutskott.

Här kan du ladda hem en matrikel över alla utmanarlag i Södertörn. Saknas något lag? Maila då oss!

Vilka är vi?

Just nu är vi ett glatt gäng på 9 personer som är Södertörns USC-AU. Vi 9 personer sitter i Au’t för att vi vill skapa arrangemang för andra utmanarscouter. Vi vill engagera oss i utmanarlivet och se till att det finns arrangemang och andra roligheter för utmanare att göra inom distriktet och inom regioner.

Vi som sitter i au’t just nu är:

Blanca Idegård

Sara Törnström
Position: VUX

Vad gör vi?

Vi är ett arbetsutskott till distriktstyrelsen men är till för utmanarscouterna. Vi ser till att ni har saker att göra. Men vi finns även till för att kunna stötta er utmanare och era utmanarlag. T.ex om ni vill göra ett arrangemang, få en liten knuff på vägen att starta ett samarbete med andra utmanarna lag eller om ni vill ha hjälp att bli ett aktivt seniorlag igen.

Vi har ett nära samarbete med de andra Au’na i regionen, Birka AU, Stockholm AU och Roslagen AU. Tillsammans har vi en grupp som heter Reg-AU, vi träffas ca en gång i månaden och planerar bl.a. Ting och försmak tillsammans.

Alla arrangemang vi gör, inom Au’t eller Reg-Au’t så är alla arrangemang öppna för alla utmanare i regionen.

Information om arrangemang

Informationen om våra och de andra Au’nas arrangemang kan får på flera sätt.

I Södertörns månadsmail som sänds ut till alla kårers i distriktet skriver vi in när vi har evenemang på gång.

Här på distriktets hemsida skriver vi in våra arrangemang i kalendariet, och emellant även de andra AU’nas evenemang.

På facebook finns det två sidor att hålla ögonen på: Utmanarscout i Södertörn och Utmanarscout i Stockholmsregionen.

Kontakt med AU’t

För att kontakta oss kan ni skicka ett mail till au.sodertorn@gmail.com

Eller hör av er på våran sida på fb: Utmanarscouter i Södertörn.

Inga frågor är för dumma, tråkiga, eller vanliga. Hör gärna av er!

Varma och Härliga hälsningar från Södertörns AU!